Playlist

Παρουσίαση

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Φίλιππος Νικολάου «Στων Αγγέλων Τα Μπουζούκια» (28/4)



Ο Μιχάλης Δημητριάδης, μετά την Πίτσα Παπαδοπούλου, φιλοξενεί στο καλαίσθητο στέκι του στην Άνοιξη, το Φίλιππο Νικολάου, σε ένα «πάντρεμα» που αναμένεται να…προσφέρει μοναδικές στιγμές και εκπλήξεις στους φίλους του καλού τραγουδιού. Ο Δημητριάδης είναι ένας ευέλικτος τραγουδιστής με πλατιά γκάμα ρεπερτορίου και προσωπικό ερμηνευτικό χαρακτήρα. Αυτού του επιτρέπει να κινείται με άνεση και αξιώσεις σε διαφορετικά είδη και στυλ.
Έτσι μετά την άκρως επιτυχημένη συνύπαρξή του με την Πίτσα Παπαδοπούλου, πριν το Πάσχα στον ίδιο χώρο, συναντιέται με έναν επίσης σημαντικό και πολυποίκιλο ερμηνευτή όπως είναι ο Φίλιππος Νικολάου, ο οποίος έχει αφήσει τα δικά του χνάρια στο τραγούδι μας: Όταν, Μια καρδιά για σένανε, Όπου ο εγωισμός, Φύλλα φθινοπωρινά, Μακάρι, Μάη μου, Στο άδειο μου πακέτο κ.ά. Σε πολλά από τα παραπάνω ο Φίλιππος Νικολάου είναι και συνδημιουργός.
Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως ο Φίλιππος Νικολάου για δεκαετίες βρισκόταν στην πρώτη γραμμή της διασκέδασης κατέχοντας τα μυστικά της επικοινωνίας με το κοινό ενώ εξακολουθεί να παραμένει εκφραστικός και αειθαλής.
Τέλος να υπογραμμίσουμε για μια ακόμη φορά τις εξαιρετικές συνθήκες λειτουργίας και την προσεγμένη ατμόσφαιρα που επικρατεί «Στων Αγγέλων Τα Μπουζούκια». Πραγματικά ένα μαγαζί κόσμημα, όπου μπορείς να ακούσεις ξεχωριστά τραγούδια, να φας καλό φαγητό, να πιεις ποιοτικό κρασί, να γλεντήσεις με την καρδιά και την ψυχή σου.
Πέραν του Δημητριάδη, στο μουσικό επιτελείο, δεσπόζει με την παρουσία του ο δεξιοτέχνης μπουζουξής Μανώλης Μιχαλάκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου